Smartivity Fantastic Optics Kaleidoscope STEM - Kaleidoszkóp

 • 7,550FtKaleidoszkóp

 

Talán minden szülőnek volt 1-1 féltve őrzött kaleidoszkópja. Itt a lehetőség, egy közös élmény- és ismeretszerzésre! A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád kaleidoszkópja a gyerekek éltébe egy kis vizuális csodát csen, míg a szülők életébe egy kis retrót.

Az első kaleidoszkópot a skót Dr. David Brewster tervezte és készítette el először. Ez 1816-ban történt. A kaleidoszkóp olyan optikai eszköz, amely magába foglal egy lenyűgözően színes és véletlenszerű mintákkal teli világot. A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád kaleidoszkópja felejthetetlen élménnyel köti a gyerekeket a felfedezés világához, bemutatja nekik a fény, a színek, a formák birodalmát.

A csomag minden szükséges elemet tartalmaz a megépítéshez. A „Csináld magad” irány találkozása a természettudományos ismeretátadás lehetőségéve!

A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád ismertetője alapján összeszerelt kaleidoszkóp, az ifjú művészet rajongó tudós palánták elengedhetetlen „társa”.

Tökéletes demonstrációs eszköz a tananyag kiegészítéséhez akár otthoni, akár intézményi keretek között.

 

Hogyan segíti a gyerekeket a Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád?

1.       Minden Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsaládot úgy terveztek, hogy azok ösztönözzék a gyerekeket, hogy újítók, alkotók, és a jövőt alakítók legyenek.

2.       A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád tagjai bemutatják a gyerekeknek a Tudomány, Technológia, Mérnöki, Művészeti és Matematika (STEAM) gyakorlati alkalmazását, magával ragadó, játékokkal teli és testet-elmét lekötő manuális tevékenységeken keresztül.

3.       A Smartivity vállalat megfogalmazott küldetése, hogy a gyerekeket jártasabbá és magabiztosabbá tegye abban, hogy a saját maguk által készített eszközöket, mint örömforrás kezeljék. Ezek az eszközök büszkeséggel töltsék el őket és közvetítsék számukra a tapasztalatszerzés pozitív attitűdjét.

4.       A kaleidoszkóp összeállításával és használatával számos, közvetlenül megtapasztalható élményhez juthatnak azok a gyerekek is, akik aránytalanul túl sok időt töltenek videó játékokkal, játékkonzolok használatával.

 

A kaleidoszkóp készletet a következő, STEM-hez köthető fogalmakat ismerteti meg a gyerekekkel:

 • ·         minták, alakzatok
 • ·         reflexió
 • ·         áttetszőség
 • ·         átlátszóság
 • ·         visszatükröződés
 • ·         fény
 • ·         véletlenszerű minták szépsége
 • ·         színkeverés

Ezek az ismeretek alapot adnak a későbbi természettudományos ismeretek elsajátításához, fejlesztik az analitikus gondolkodásmódot és természetessé teszik az elmélet gyakorlati alkalmazását.

 

Tartalom:

 • ·         falemezek, minőségi fából
 • ·         gumiszalagok
 • ·         színes, eltérő formájú gyöngök
 • ·         akril tükörcsíkok
 • ·         munkafüzet
 • ·         leírás


A készlet elemeinek száma: 126 db

Alkotási idő: kb. 60 perc

Játék idő: korlátlan

Tökéletes ajándék és oktatási eszköz 6 kortól


                                                                                                                                           

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
 • Gyártók Smartivity
 • Cikkszám:SMRT1040
 • Elérhető:55
Smartivity Fidget Digit Multiplication Machine STEM - „Izgalmas számok” manuális szorzógép

Smartivity Fidget Digit Multiplication Machine STEM - „Izgalmas számok” manuális szorzógép

„Izgalmas számok” manuáis szorzógép Egyszer egy az egy, kétszer kettő az négy…stb! Egy örök kihívás újszerű megoldása. Ha elérkezett a pillanat, amikor tanulásban ez az anyag következik, segítse gyermekét a Smartivity STEM építő és oktatási e..

5,990Ft

Smartivity Pump It Move It Hydraulic Crane STEM - Hidraulikus daru

Smartivity Pump It Move It Hydraulic Crane STEM - Hidraulikus daru

Hidraulikus elven működő daruCsak néhány kérdés mindennek előtt:-          szerinted is számos jópofa szerkezet működtetéséhez alkalmazható a gyógyításkor használatos orvosi fecskendő?-  &nbs..

10,990Ft

Smartivity Eye Spy Periscope STEM - Periszkóp

Smartivity Eye Spy Periscope STEM - Periszkóp

Periszkóp A tengeralattjárók kapitányai hogy „néznek” körül a víz alól? Hogyan figyelik meg a víz felszínén zajló eseményeket? Vajon hogyan kémlelhetnénk ki a környezetünkben élő énekesmadarakat, kisállatokat, úgy hogy ne zavarjuk meg őket a ..

7,250Ft

Smartivity Clickety Flix Retroscope STEM - Retroszkóp

Smartivity Clickety Flix Retroscope STEM - Retroszkóp

RetroszkópMa már szinte mindenki - kicsik és nagyok egyaránt - lépten-nyomon digitális kamerával, okos eszközzel készít fotót, videót, képes-hangos emléket magának, szeretteinek és ismerőseinek. Vajon ismerik-e ennek a technológiának a hátterét, tö..

8,790Ft

Smartivity Microscope STEM - Mikroszkóp

Smartivity Microscope STEM - Mikroszkóp

Fedezd fel a szabad szemmel nem látható világot! Ebben segít a Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád mikroszkópja.A készlet a teljes 100x-os nagyítású mikroszkóp kialakításához szükséges összes elemet tartalmazza. A leírás gazdagon i..

9,350Ft