ArTec Innovator Academy Early Years LOGIKAI és KÉSZSÉGFEJLESZTŐ feladatlapok

  • 49,000Ft

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. 

Az -  LOGIKAI feladatsor 12 különböző

fejlesztési területhez kínál 287 darab feladatot. A gyerekek életkorától-, előismereteitől- és a feladatlapok felhasználásának céljától függően, ezek a feladatsorok 1,5-2 éves tananyagot adnak a

szakemberek kezébe.

A feladatsorok az azonos néven futó termékcsomagunkhoz készűlt, azonban ha Önök már rendelkeznek  robotika eszközökkel, akkor elegendő a feladatsorok megvásárlása, hiszen bármely megfelelő számú  eszközcsomaggal használható.

A tananyag jól digitalizált, azonban kialakítása miatt könnyen nyomtatható bármikor, korlátlan mennyiségben. A logikai- és készségfejlesztő lapok igen sokrétűen mélyítik a program sikeres megvalósításához szükséges képességeket. Matematikai-, logikai-, kombinációs alapkészségeket fejlesztő feladatok mellett a térlátás fejlesztését is érintő kihívásokat tartalmaz a tananyag.

Egy kis betekintő:


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
  • Gyártók ArTeC
  • Cikkszám:ART-OKT-93900
  • Hűségpontok:1590
  • Elérhető:Rendelhető (kb. 1 hét)
Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Az Abacusan-ArTeC Matekocka foglalkoztató csomag az ArTeC építőelemekkel a matematika tevékenykedtető tanítását támogatja alsó tagozatosok számára.Segíti a szám- és műveletfogalom, az alapműveletek, a halmazok, a kombinatorika, a geometria alapjainak..

77,865Ft

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA készlet 2 főre (+ munkafüzet 2 éves programhoz)

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA készlet 2 főre (+ munkafüzet 2 éves programhoz)

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. Az - ROBOTIKA tartal..

282,600Ft

ArTec Innovator Academy Early Years set Készségfejlesztő készlet

ArTec Innovator Academy Early Years set Készségfejlesztő készlet

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. Az -  LOGIKAI t..

67,000Ft