ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA készlet 2 főre (+ munkafüzet 2 éves programhoz)

  • 282,600Ft

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. 

Az - ROBOTIKA tartalmaz 2 darab tematikus bőröndöt és folyamatosan bővülő, 2 évre elegendő tananyagot.

A kis fülekkel felszerelt bőröndök könnyen hordozhatóvá teszik a készletet valamint a belső kialakításuk alkalmas az elemek szeparált tárolására.

  1. bőrönd tartalmazza a programozható eszközöket és elektronikai elemeket.
  2. bőrönd tartalmazza az építésekhez szükséges építőkészlet elemeit.

Az írott tananyag pedig szintén 2, jól elkülöníthető, mégis egymást támogató részből áll. A tananyag jól digitalizált, azonban kialakítása miatt könnyen nyomtatható bármikor, korlátlan mennyiségben. A konstrukciók leírását tartalmazó füzetek két példányban kerültek kidolgozásra. Külön a diákok részére és külön a pedagógusok számára. A tanári példányok javaslatokat, segítő megjegyzéseket is tartalmaznak. Matematikai-, logikai-, kombinációs alapkészségeket fejlesztő feladatok mellett a térlátás fejlesztését is érintő kihívásokat tartalmaz a tananyag.

  1. Érdekes robotok
  2. Programozható robotok

Egy kis betekintő:


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
  • Gyártók ArTeC
  • Cikkszám:ART-OKT-91628
  • Hűségpontok:1590
  • Elérhető:Rendelhető (kb. 3 hét)
Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Az Abacusan-ArTeC Matekocka foglalkoztató csomag az ArTeC építőelemekkel a matematika tevékenykedtető tanítását támogatja alsó tagozatosok számára.Segíti a szám- és műveletfogalom, az alapműveletek, a halmazok, a kombinatorika, a geometria alapjainak..

77,865Ft

Artec - Robotist Advanced

Artec - Robotist Advanced

Az  sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látniengedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beé..

241,830Ft

ArTec Innovator Academy Early Years LOGIKAI és KÉSZSÉGFEJLESZTŐ feladatlapok

ArTec Innovator Academy Early Years LOGIKAI és KÉSZSÉGFEJLESZTŐ feladatlapok

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. Az -  LOGIKAI f..

49,000Ft

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA feladatlapok

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA feladatlapok

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. Az - ROBOTIKA FELADA..

138,900Ft

ArTec Junior - Animals On The Go!

ArTec Junior - Animals On The Go!

A készlet mely tökéletes szereplője az iskolaelőkészítő foglalkozásoknak, vagy az első-második osztályos tanóráknak. 4 minta szerkezetet mutat be a csomag, melyek esetében programozásra még nincs szükség, azonban a motorok segítségével létrehozhatunk..

35,900Ft

ArTeC - Hosszabbító kábel érzékelőkhöz

ArTeC - Hosszabbító kábel érzékelőkhöz

Az  érzékelőkhöz használható hosszabító kábel.Ha a használt érzékelőt vagy a szervó motort messzebb helyeznénk el a robot alaplapjától ezzel a hosszabbítóval könnyedén megtehetjük. Mérte: 15 cm..

1,170Ft