PowerClix® Frames – 48 darabos

  • 47,625Ft

PowerClix® System egy igazi mágneses építőjáték a jövő konstruktőreinek. 8 egyedi elem alkotja a teljes készletet, melyek átlátszó ABS műanyagból készültek. A csúcspontokban található neodímium mágnes golyók, melyek sosem taszítják egymást beépítésre kerültek az elemekbe. Ezért a golyók nem vesznek el és az apróbb gyermekek nem tudják lenyelni azokat. A játék megalkotásában a természet: méhsejt-szerkezet, levelek, rovarok és csontvázak nyújtották az inspirációt.  Az így megalkotott elemekből tökéletes 2D és 3D alakzatok, térhálók hozhatóak létre játék során, ezzel is ösztönöve a gyerekeket a kreativitásuk kiteljesítésére. A kis tervező mérnököknek csak a képzeletük szabhat határt a megvalósításban, legyen szó csészealjról, pajtáról vagy a jövő lakóparkjáról. STEM szemléletű játékcsalád, mely a térlátás és a finommotirika fejlesztése mellett kiváló demonstrációs eszköz is, akár még a gimnáziumi évek alatt is. Választhatjuk művészetek iránt érdeklődőknek is, hiszen szimmetria- és művészkirakók is létrehozhatóak a készletekből.  Szakmai ajánlások, megnyert díjai alapján kifejezetten ajánlott speciális igényű gyermekek számára!

A PowerClix® System készletei 3 irányt kínálnak a játék használóinak:

*  PowerClix® Frames: Keretek, azaz a határoló lapok nélküli elemekből állnak ezek a készletek. Így lehetővé téve, hogy a építmény ajtókat kapjon vagy a szerkezet „átlátható” legyen, esetleg a síkidom szerkezete kialakuljon.

*  PowerClix® Solids : A játékelemek határoló lapokkal rendelkeznek ebben a sorozatban, így adva „falakat” az építményeknek vagy oldallapokat a geometriai alakzatoknak.

*  PowerClix® Organics : Az ívelt elemek családja. Az igazi mesterművek megálmodóinak ajánljuk, akik már a másik két családdal megismerkedtek. Ezzel a típusú elemmel válik teljessé az alkotás szabadsága!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
PowerClix® Frames – 26 darabos

PowerClix® Frames – 26 darabos

PowerClix® System egy igazi mágneses építőjáték a jövő konstruktőreinek. 8 egyedi elem alkotja a teljes készletet, melyek átlátszó ABS műanyagból készültek. A csúcspontokban található neodímium mágnes golyók, melyek sosem taszítják egymást beépíté..

28,495Ft

LED Activity Tablet - LED-es világító asztallap

LED Activity Tablet - LED-es világító asztallap

Eszköz mely fényt hoz a játékba!Ultra vékony kialakítású, bükkfa keret LED megvilágítással. Egyenletesen világítja meg a felületet, melyen a kis tudósok megfigyeléseket, kísérleteket végezhetnek. Akár 30.000 óra használati időt garantál a gyártó,..

53,500Ft