ArTec Innovator Academy Early Years LOGIKAI és KÉSZSÉGFEJLESZTŐ feladatlapok

  • 97,000Ft

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. 

Az -  LOGIKAI feladatsor 24 darab feladatlapból áll, mely 2 évre elegendő tananyagot tartalmaz.  A feladatsor digitálisan kerül átadásra így szabadon sokszorosítható, variálható, kiadható, nyomtatható a tanulócsoportok számára.

A feladatsorok az azonos néven futó termékcsomagunkhoz készűlt, azonban ha Önök már rendelkeznek  robotika eszközökkel, akkor elegendő a feladatsorok megvásárlása, hiszen bármely megfelelő számú  eszközcsomaggal használható.

A tananyag jól digitalizált, azonban kialakítása miatt könnyen nyomtatható bármikor, korlátlan mennyiségben. A logikai- és készségfejlesztő lapok igen sokrétűen mélyítik a program sikeres megvalósításához szükséges képességeket. Matematikai-, logikai-, kombinációs alapkészségeket fejlesztő feladatok mellett a térlátás fejlesztését is érintő kihívásokat tartalmaz a tananyag.

Egy kis betekintő:


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
  • Gyártók ArTeC
  • Cikkszám:ART-OKT-93900
  • Hűségpontok:1590
  • Elérhető:1
Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Az Abacusan-ArTeC Matekocka foglalkoztató csomag az ArTeC építőelemekkel a matematika tevékenykedtető tanítását támogatja alsó tagozatosok számára.Segíti a szám- és műveletfogalom, az alapműveletek, a halmazok, a kombinatorika, a geometria alapjainak..

53,650Ft

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA készlet 2 főre (+ munkafüzet 2 éves programhoz)

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA készlet 2 főre (+ munkafüzet 2 éves programhoz)

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. Az - ROBOTIKA tartal..

209,700Ft

ArTec Innovator Academy Early Years set LOGIKAI készlet

ArTec Innovator Academy Early Years set LOGIKAI készlet

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. Az -  LOGIKAI t..

51,450Ft