Smartivity Fidget Digit Multiplication Machine STEM - „Izgalmas számok” manuális szorzógép

 • 5,990Ft„Izgalmas számok” manuáis szorzógép

 Egyszer egy az egy, kétszer kettő az négy…stb! Egy örök kihívás újszerű megoldása. Ha elérkezett a pillanat, amikor tanulásban ez az anyag következik, segítse gyermekét a Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád manuális szorzógépével. A szorzótábla elsajátítása még soha nem volt ilyen szórakoztató és kézzelfogható.

A készlet a teljes manuális szorzógép kialakításához szükséges összes elemet tartalmazza. A leírás gazdagon illusztrált és részletes, így a szerkezet felépítése a gyerekek számára önállóan kivitelezhető. A „Csináld magad” irány találkozása a természettudományos ismeretátadás lehetőségéve!

A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád ismertetője alapján összeszerelt szorzótábla-masina, az ifjú matematikus palánták elengedhetetlen kelléke. A Smartivity Fidget Digit szorzótábla-masinája egy mechanikus játék, amely elforgatható elemek sorozatát használja, hogy megmondja a 2 szám szorzatának eredményét. A két számokat jelölő csúszkát mozgassuk el, majd az eredményt olvassuk le. A válaszokat jelölhetjük a tárcsákkal valamint akár becslés remek eszköze is lehet ez a felület. A szorzás elmélyítésének egyik leghatékonyabb eszköze.

Tökéletes demonstrációs eszköz a tananyag kiegészítéséhez akár otthoni, akár intézményi keretek között.

 

Hogyan segíti a gyerekeket a Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád?

1.       Minden Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsaládot úgy terveztünk, hogy azok inspirálják a gyerekeket, hogy újítók, alkotók, és a jövőt alakítók legyenek.

2.       A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád tagjai bemutatják a gyerekeknek a Tudomány, Technológia, Mérnöki, Művészeti és Matematika (STEAM) gyakorlati alkalmazását, magával ragadó, játékokkal teli és testet-elmét lekötő manuális tevékenységeken keresztül.

3.       A Smartivity vállalat küldetése, hogy a gyerekeket jártasabbá és magabiztosabbá tegye abban, hogy a saját maguk által készített eszközöket, mint örömforrás kezeljék. Valamint ezek az eszközök büszkeséggel töltsék el őket és közvetítsék számukra a tapasztalatszerzés pozitív attitűdjét.

4.       A manuális szorzógép már a megépítésével, s majd azon túl számos élményhez juttathatja azokat a gyerekeket is, akik egyébként túl sok időt töltenek videó játékokkal,játék konzolon játszással.

 

A manuális szorzógép készletet a következő, STEM-hez köthető fogalmakat ismerteti meg a gyerekekkel:

 • ·         kommutáció
 • ·         1-12 szorzótábla
 • ·         négyzetre emelés
 • ·         számok és műveletek közti összefüggések
 • ·         szabályok közötti összefüggések

Ezek az ismeretek alapot adnak a későbbi természettudományos ismeretek elsajátításához, fejlesztik az analitikus gondolkodásmódot és természetessé teszik az elmélet gyakorlati alkalmazását.

 

Tartalom:

 • ·         falemezek, minőségi fából
 • ·         gumiszalagok
 • ·         munkafüzet
 • ·         leírás


A készlet elemeinek száma: 66 db.

Alkotási idő: kb. 60 perc

Játék idő: korlátlan

Tökéletes ajándék és oktatási eszköz 6 éves kortól


     


                                                                                                                               

                                                                                       

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
 • Gyártók Smartivity
 • Cikkszám:SMRT1098
 • Elérhető:57
Smartivity Pump It Move It Hydraulic Crane STEM - Hidraulikus daru

Smartivity Pump It Move It Hydraulic Crane STEM - Hidraulikus daru

Hidraulikus elven működő daruCsak néhány kérdés mindennek előtt:-          szerinted is számos jópofa szerkezet működtetéséhez alkalmazható a gyógyításkor használatos orvosi fecskendő?-  &nbs..

10,990Ft

Smartivity Eye Spy Periscope STEM - Periszkóp

Smartivity Eye Spy Periscope STEM - Periszkóp

Periszkóp A tengeralattjárók kapitányai hogy „néznek” körül a víz alól? Hogyan figyelik meg a víz felszínén zajló eseményeket? Vajon hogyan kémlelhetnénk ki a környezetünkben élő énekesmadarakat, kisállatokat, úgy hogy ne zavarjuk meg őket a ..

7,250Ft

Smartivity Fantastic Optics Kaleidoscope STEM - Kaleidoszkóp

Smartivity Fantastic Optics Kaleidoscope STEM - Kaleidoszkóp

Kaleidoszkóp Talán minden szülőnek volt 1-1 féltve őrzött kaleidoszkópja. Itt a lehetőség, egy közös élmény- és ismeretszerzésre! A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád kaleidoszkópja a gyerekek éltébe egy kis vizuális csodát csen, ..

7,550Ft

Smartivity Clickety Flix Retroscope STEM - Retroszkóp

Smartivity Clickety Flix Retroscope STEM - Retroszkóp

RetroszkópMa már szinte mindenki - kicsik és nagyok egyaránt - lépten-nyomon digitális kamerával, okos eszközzel készít fotót, videót, képes-hangos emléket magának, szeretteinek és ismerőseinek. Vajon ismerik-e ennek a technológiának a hátterét, tö..

8,790Ft

Smartivity Microscope STEM - Mikroszkóp

Smartivity Microscope STEM - Mikroszkóp

Fedezd fel a szabad szemmel nem látható világot! Ebben segít a Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád mikroszkópja.A készlet a teljes 100x-os nagyítású mikroszkóp kialakításához szükséges összes elemet tartalmazza. A leírás gazdagon i..

9,350Ft