ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA feladatlapok

  • 138,900Ft

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. 

Az - ROBOTIKA FELADATLAPOK tartalmaz 2 évre elegendő tananyagot letölthető és szabadon sokszorosítható formában.

A tananyag jól digitalizált, azonban kialakítása miatt könnyen nyomtatható bármikor, korlátlan mennyiségben. A konstrukciók leírását tartalmazó füzetek két példányban kerültek kidolgozásra. Külön a diákok részére és külön a pedagógusok számára. A tanári példányok javaslatokat, segítő megjegyzéseket is tartalmaznak. Matematikai-, logikai-, kombinációs alapkészségeket fejlesztő feladatok mellett a térlátás fejlesztését is érintő kihívásokat tartalmaz a tananyag.

  1. Érdekes robotok
  2. Programozható robotok

Egy kis betekintő:


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
  • Gyártók ArTeC
  • Cikkszám:ART-OKT-91600
  • Hűségpontok:1590
  • Elérhető:Rendelhető (kb. 1 hét)
Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Abacusan-ArTeC matematika foglalkoztató csomag

Az Abacusan-ArTeC Matekocka foglalkoztató csomag az ArTeC építőelemekkel a matematika tevékenykedtető tanítását támogatja alsó tagozatosok számára.Segíti a szám- és műveletfogalom, az alapműveletek, a halmazok, a kombinatorika, a geometria alapjainak..

77,865Ft

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA készlet 2 főre (+ munkafüzet 2 éves programhoz)

ArTec Innovator Academy Early Years ROBOTIKA készlet 2 főre (+ munkafüzet 2 éves programhoz)

Japán legnagyobb taneszköz forgalmazójának, saját gondozásában kialakított robotika eszközkészlet család legfiatalabb tagja. Kifejezetten 4-8 évesek részére kidolgozott tematika és a megvalósításához összeállított készletek. Az - ROBOTIKA tartal..

282,600Ft