Smartivity Eye Spy Periscope STEM - Periszkóp

 • 7,250Ft


Periszkóp

 

A tengeralattjárók kapitányai hogy „néznek” körül a víz alól? Hogyan figyelik meg a víz felszínén zajló eseményeket? Vajon hogyan kémlelhetnénk ki a környezetünkben élő énekesmadarakat, kisállatokat, úgy hogy ne zavarjuk meg őket a közvetlen-közelségünkkel?  Hogy képes egy kém „átlátni” a falakon? A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád kém periszkópja fellebbent a fátylat erről a „titokról”.

Az optika csodájáról szól ez a történet, ami megbújik ebben a Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád dobozban. Minden szükséges elemet tartalmaz a csomag. A „Csináld magad” irány találkozása a természettudományos ismeretátadás lehetőségéve!

A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád ismertetője alapján összeszerelt periszkóp az ifjú kémek, tengeralattjárókapitányok, az újabb és újabb állatfajokat felfedező vagy a már ismert fajokat megfigyelő természettudósok elengedhetetlen kelléke. A periszkóp egy olyan optikai eszköz, amely képes akadály vagy helyzet felett, körül vagy azon keresztül történő megfigyelésre, körültekintésre. Ezt úgy érik el, hogy több tükröt egy-egy adott irányban rögzítenek, így a képeket többszörösen tükrözik, és a kép így kerül a nézőhöz.

Tökéletes demonstrációs eszköz a tananyag kiegészítéséhez akár otthoni, akár intézményi keretek között.

Hogyan segíti a gyerekeket a Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád?

1.       Minden Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsaládot úgy terveztek, hogy azok ösztönözzék a gyerekeket, hogy újítók, alkotók, és a jövőt alakítók legyenek.

2.       A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád tagjai bemutatják a gyerekeknek a Tudomány, Technológia, Mérnöki, Művészeti és Matematika (STEAM) gyakorlati alkalmazását, magával ragadó, játékokkal teli és testet-elmét lekötő manuális tevékenységeken keresztül.

3.       A Smartivity vállalatnál vallott küldetés, hogy ”… a gyerekeket jártasabbá és magabiztosabbá tegyük abban, hogy a saját maguk által készített eszközöket, mint örömforrás kezeljék. Valamint ezek az eszközök büszkeséggel töltsék el őket és közvetítsék számukra a tapasztalatszerzés pozitív attitűdjét…”

4.       Színesítsék, gazdagítsák az életét azoknak a gyereknek is, akik aránytalanul sok időt töltenek videó nézéssel, vagy videó játékokkal, játékkonzolok használatával.

A periszkóp készletet a következő, STEM-hez köthető fogalmakat ismerteti meg a gyerekekkel:

 • ·         optika
 • ·         tükör
 • ·         tükröződés
 • ·         visszatükröződés
 • ·         fény visszaverődés
 • ·         tengeralattjárók

Ezek az ismeretek alapot adnak a későbbi természettudományos ismeretek elsajátításához, fejlesztik az analitikus gondolkodásmódot és természetessé teszik az elmélet gyakorlati alkalmazását.

Tartalom:

 • ·         falemezek, minőségi fából
 • ·         gumiszalagok
 • ·         akril tükrök
 • ·         munkafüzet
 • ·         leírás

A készlet elemeinek száma: 65 db

Alkotási idő: kb. 70 perc

Játék idő: korlátlan

Tökéletes ajándék és oktatási eszköz 6 kortól


       

                                                                                                                                              

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó
 • Gyártók Smartivity
 • Cikkszám:SMART1027
 • Elérhető:57
Smartivity Fidget Digit Multiplication Machine STEM - „Izgalmas számok” manuális szorzógép

Smartivity Fidget Digit Multiplication Machine STEM - „Izgalmas számok” manuális szorzógép

„Izgalmas számok” manuáis szorzógép Egyszer egy az egy, kétszer kettő az négy…stb! Egy örök kihívás újszerű megoldása. Ha elérkezett a pillanat, amikor tanulásban ez az anyag következik, segítse gyermekét a Smartivity STEM építő és oktatási e..

5,990Ft

Smartivity Fantastic Optics Kaleidoscope STEM - Kaleidoszkóp

Smartivity Fantastic Optics Kaleidoscope STEM - Kaleidoszkóp

Kaleidoszkóp Talán minden szülőnek volt 1-1 féltve őrzött kaleidoszkópja. Itt a lehetőség, egy közös élmény- és ismeretszerzésre! A Smartivity STEM építő és oktatási eszközcsalád kaleidoszkópja a gyerekek éltébe egy kis vizuális csodát csen, ..

7,550Ft

Smartivity Clickety Flix Retroscope STEM - Retroszkóp

Smartivity Clickety Flix Retroscope STEM - Retroszkóp

RetroszkópMa már szinte mindenki - kicsik és nagyok egyaránt - lépten-nyomon digitális kamerával, okos eszközzel készít fotót, videót, képes-hangos emléket magának, szeretteinek és ismerőseinek. Vajon ismerik-e ennek a technológiának a hátterét, tö..

8,790Ft