Rólunk


tudományos, művészeti és fejlesztő játékok, játszóházak az Abacusan Stúdió csapatátólA Logicosan Játékházat az Abacusan Stúdió Oktatásszervező Nonprofit Kft. hívta életre 2014 őszén azzal a céllal, hogy a gyermekeket új, tudományos, technikai, művészeti játékok világába vezessük be.


Folyamatosan bővülő játékparkunkban a hazánkban már ismert logikai, konstrukciós, természetbúvár, művészeti vagy készségfejlesztő játékok mellett itthon még nem kapható játékok bemutatásával, forgalmazásával támogatjuk a gyerekek fejlődését.


Fókuszban a STEAM

(S.T.E.A.M. = Sience, Technology, Engineering, Art, Mathematics)

Játék- és szolgáltatás kínálatunk a nemzetközi pedagógiai szóhasználatban a STEAM rövidítéssel jelölt – természettudományos, informatikai, technikai, matematikai és művészeti – területre fókuszál.

Folyamatosan figyelemmel követjük és kínálatunkba emeljük a STEAM terület hazánkban és a nemzetközi gyakorlatban fellelhető innovatív, új eszközeit, módszereit – így biztos lehet benne, hogy valahányszor felkeresi a Logicosan Játékházat, mindig talál újdonságot nálunk!

A harmonikus személyiségfejlődésért

A gyermekek harmonikus személyiségfejlődéséhez elengedhetetlen a sok irányú tapasztalatszerzés, az önkifejezés, a fantázia szabad szárnyalása, a közös játék és a megvalósítás öröme.

Kínálatunkban fellelhetők a készségfejlesztő, a szociális kompetenciákat, a vizuális, idegen nyelvi, motorikus képességeket fejlesztő játékok is.

Elkötelezett, innovatív szakember gárda

A Logicosan Játékház játékait az Abacusan Stúdió pedagógus, pszichológus, tehetséggondozó szakemberei válogatják össze és látják el ajánlással.

Az új játékokat kínálatunkba kerülésük előtt teszteljük, gyermekekkel közösen kipróbáljuk, megismerjük. Így biztosítjuk, hogy valóban minőségi, a gyermekeket gazdagító, sokrétűen felhasználható, pedagógiai hitvallásunkhoz illeszkedő játékokat talál nálunk a vásárló.

Folyamatos kapcsolattartás

A palettánkra kerülő játékok folyamatosan kipróbálhatók játszóházi programjaink során, ezzel segítjük vásárlóinkat a gyermek érdeklődési körének, kedvelt elfoglaltságának, vagy éppen fejlesztendő kompetenciájának megfelelő játék kiválasztásában.

Az Önök véleménye rendkívül fontos számunkra! Visszajelzéseiket, véleményüket, javaslataikat nem csak itt az oldalunkon tehetik meg. Rendszeres családi programjainkon személyesen is megtalálnak bennünket.


Tudományos játszóházi programok családoknak, intézményeknek

Tudományos játszóházi programjainkon a 3-18 éves korosztály játékos, interaktív, kreatív foglalkozásokon, új, komplex megközelítéssel ismerkedhet a STEAM világával. A tudományos-technikai, konstrukciós vagy művészeti játék során észrevétlenül tanulnak, tapasztalatot gyűjtenek, alkotnak.

Fontosnak tartjuk a családok minőségi, tartalmas közös időtöltését. Rendszeres családi programjainkon a családok apraja-nagyja megtalálja a számára érdekes tevékenységet – gyerekek és szülők együtt játszhatnak, törhetik a fejüket, együtt vehetnek részt játékos vetélkedőinken.

A családok születésnapi, illetve családi-közösségi programjaink, az intézmények interaktív tanórai és hosszabb, iskolanapra vagy tematikus napokra kidolgozott programjaink közül választhatnak szolgáltatást.